ΑΡΧΙΚΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 10 Εκδρομή Φαράγγι Σαμαριάς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 10 Εκδρομή Φαράγγι Σαμαριάς

Συναδέλφισσες Συνάδελφοι,

Η διοργάνωση της εκδρομής στον Εθνικό Δρυμό της Σαμαριάς, αποτελεί θεσμό για το Σύλλογό μας, αν και τα τελευταία χρόνια λόγω του covid19 και της μετέπειτα ιδιαίτερα αυξημένης τουριστικής κίνησης στο νησί, δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί. Για 13η φορά λοιπόν, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι, ο ΣΕΠΑΤ φέτος διοργανώνει αυτήν την απόδραση από την καθημερινότητα μας, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη (06-08/09/2024).

Από Παρασκευή απόγευμα λοιπόν και μέχρι το βράδυ της Κυριακής, ξεκινάμε ένα οδοιπορικό από το μαγευτικό οροπέδιο του Ομαλού, συνεχίζουμε στο επιβλητικό Φαράγγι της Σαμαριάς και καταλήγουμε στα κρυστάλλινα νερά της Αγίας Ρούμελης.

Για την διαδρομή μέσα στο Φαράγγι, προτείνονται τα παρακάτω tips:

-μικρό σακίδιο πλάτης με τα απολύτως απαραίτητα

-ορειβατικά ή κατάλληλα αθλητικά παπούτσια

-καπέλο και αντηλιακό

-ρακή (για τους περισσότερο μερακλήδες)

  

Πρόγραμμα εκδρομής

Παρασκευή

Αναχώρηση στις 17:30. Αφήνουμε τα οχήματα στο φυλασσόμενο παρκινγκ στο κτίριο της Ικάρου.  Άφιξη περίπου στις  21:00 στον Ομαλό. Τακτοποίηση στα δωμάτια, φαγητό στην ταβέρνα και βόλτα στο Οροπέδιο.

Σαββάτο

Πρωινό στην Ταβέρνα και αναχώρηση στις 8:15 π.μ. με το λεωφορείο,  για την είσοδο του Φαραγγιού. Διασχίζουμε το φαράγγι χωρίς βιασύνη, έτσι ώστε να το απολαύσουμε στο μέγιστο.

Φτάνοντας στην Αγία Ρούμελη, τακτοποιούμαστε στα δωμάτια και δίνουμε νέο ραντεβού στην παραλία και στις ταβέρνες.

Κυριακή

Check out δωματίων στις 11:00 και ελεύθερος χρόνος μέχρι την αναχώρηση με το καραβάκι, στις 17:30 για την Χώρα Σφακίων, που θα μας περιμένει το λεωφορείο της επιστροφής. Για όποιους επιθυμούν να επισκεφτούν το Λουτρό και την Χώρα Σφακίων νωρίτερα, υπάρχουν άλλα 3 δρομολόγια πλοίου από την Αγία Ρούμελη, με αναχώρηση στις 8:45, 10:00 και 11:30 αντίστοιχα και θα τους παραλάβουμε κατά την επιστροφή μας (Επειδή μπορεί να προκύψουν αλλαγές στις ώρες των δρομολογίων των πλοίων, καλό θα ήταν όποιος ενδιαφέρεται, να απευθυνθεί σχετικά στα εκεί εκδοτήρια εισιτηρίων).

Κόστος Εκδρομής

ΤΙΜΗ 109€ ανά άτομο (+ 78€ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ  ΤΟ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ)

Στην τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται πρωινό, όπως επίσης και τα εισιτήρια για την είσοδο στο Φαράγγι (5 ευρώ)  και  την μεταφορά με το πλοίο της επιστροφής (15 ευρώ), τα οποία θα πληρωθούν ατομικά στα αντίστοιχα εκδοτήρια, με ευθύνη του συμμετέχοντα.

  Εξ αιτίας του αυξημένου κόστους της φετινής εκδρομής σε σχέση με τις προηγούμενες, το σωματείο μας αποφάσισε να επιδοτήσει την συμμετοχή των συναδέλφων – μελών του, με το ποσό των 35 ευρώ ανά άτομο.

Επίσης για πρώτη φορά, αποφασίστηκε από το ΔΣ του Σωματείου, σε περίπτωση που κάποιος συνάδελφος – μέλος μας εκτός Κρήτης, επιθυμεί να συμμετάσχει στην συγκεκριμένη εκδρομή, να του επιδοτηθεί το 50% του κόστους του αεροπορικού του εισιτηρίου του.

SOS

Στην φετινή εκδρομή, εξ αιτίας του περιορισμένου αριθμού διαθέσιμων κλινών-δωματίων (ο συνολικός αριθμός των εκδρομέων δεν μπορεί να ξεπερνά τους 49), συνεπάγεται ότι θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας όσον αφορά τις δηλώσεις συμμετοχής (η οποία θα εξακριβώνεται με την ημερομηνία και την ώρα του email συμμετοχής).  Συμπεραίνεται ότι συμμετοχές από παρέες συναδέλφων εκτός Τράπεζας, θα εξεταστούν σε δεύτερο χρόνο, αναλόγως τις δηλώσεις συμμετοχής των συναδέλφων  και των οικογενειών τους ή των συνοδών τους.

Για την συμμετοχή σας, το πρώτο βήμα είναι η κατάθεση προκαταβολής 50 ευρώ ανά άτομο έως και τις 23/08/2024 (με τελική  ημερομηνία εξόφλησης έως 31-08-2024) στο λογαριασμό του Συλλόγου με αρ. 1119320-9, με αιτιολογία ΣΑΜΑΡΙΑ και το Ονοματεπώνυμο σας οπωσδήποτε. Σε περιπτώσεις  ζευγαριών ή οικογενειών με παιδιά απαιτούνται ξεχωριστές καταθέσεις ανά συμμετέχοντα.

Αμέσως μετά την κατάθεση της προκαταβολής, θα αποστείλετε (με δική σας ευθύνη) email στο manolis@kalamakitravelservices.gr (ταξιδιωτικό γραφείο), με θέμα ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΑΜΑΡΙΑ, με ταυτόχρονη κοινοποίηση στα sstauroulakis@pancretabank.gr, mkoraki@pancretabank.gr,  sepasyt@otoe.gr, οπωσδήποτε,  τα παρακάτω:

  • το αποδεικτικό κατάθεσης, αναγράφοντας χειρόγραφα και ευδιάκριτα τα εξής: ΣΑΜΑΡΙΑ, και το κινητό σας τηλέφωνο (το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα, εννοείται ότι αναγράφεται στην αιτιολογία του παραστατικού κατάθεσης)
  • Φωτοτυπία των 2 όψεων της ταυτότητας ή πιστοποιητικού ταυτοπροσωπίας για τους ανήλικους (λόγω σύναψης ασφάλειας αστικής ευθύνης της εκδρομής)

Παρακαλούμε στο email που θα αποστείλετε, να αναφέρετε ακριβή αριθμό ατόμων οικογένειας (κατά περίπτωση) και αριθμό δωματίων που επιθυμείτε (τα δωμάτια που προσφέρονται είναι 2κλινα).

Υπεύθυνοι Εκδρομής / Πληροφορίες :

Σταυρουλάκης Στυλιανός, Τηλέφωνο εσωτ.349,  Εξωτ. 2810338936

Κορακή Μαριάννα, Τηλέφωνο εσωτ.239,  Εξωτ. 2810338701

Γραφείο ΣΕΠΑΤ, Τηλέφωνο 2810332010

Subscribe to Newsletter

Never miss any important news. Subscribe to our newsletter.