ΑΡΧΙΚΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 7 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΕΚΤΑΚΤΗΣ  ΓΕΝΙΚΗΣ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 7 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΕΚΤΑΚΤΗΣ  ΓΕΝΙΚΗΣ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων της Παγκρήτιας Τράπεζας με την από 15/5/2024 υπ’ αριθμό 4 πράξη του, καλεί, σύμφωνα με το άρθρο 16 του Καταστατικού του, τα μέλη του Συλλόγου στην διαδικτυακή και δια ζώσης Έκτακτη Γενική Συνέλευση, που θα γίνει στις 23 Μαΐου 2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα έναρξης 14:00 μμ, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στο ακόλουθο θέμα ημερήσιας διάταξης:

        << Τροποποίηση άρθρων καταστατικού >>

 ** Επισυνάπτεται έγγραφο με τις προτεινόμενες τροποποιήσεις του καταστατικού.

Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στη Γενική Συνέλευση έχουν όλα τα μέλη του Συλλόγου των οποίων η εγγραφή έχει οριστικά εγκριθεί μέχρι και τη συγκαλούμενη Έκτακτη Γενική Συνέλευση και είναι ταμειακά ενήμερα.

Στη Γενική Συνέλευση και στη λήψη αποφάσεων τα μέλη παρίστανται μόνο αυτοπροσώπως και όχι με εξουσιοδοτήσεις.

Το link για την παρακολούθηση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης θα  αποσταλεί ή στο εταιρικό ή  στο προσωπικό email των μελών μας από την πλατφόρμα zoom. Όσοι δεν θα έχουν πρόσβαση εκείνη την ημέρα και ώρα ή δεν μπορούν από το εν λόγω email  να συμμετέχουν, να αποστείλουν το link σε email που θα έχουν πρόσβαση κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης.

Στην συνέχεια θα αποσταλεί σε όλους (μέλη Συλλόγου) ηλεκτρονικό προσωποποιημένο μήνυμα, ή στο εταιρικό ή στο προσωπικό email μέσω της πλατφόρμας Zeus, που θα περιέχει το link της ψηφοφορίας.  Όσοι δεν θα έχουν πρόσβαση εκείνη την ημέρα και ώρα ή δεν μπορούν από το εν λόγω email να ψηφίσουν, να αποστείλουν το link σε email που θα έχουν πρόσβαση κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας. Η ημερομηνίες και ώρες της ψηφοφορίας θα είναι η 23η Μαΐου ημέρα Πέμπτη από τις 15.00μμ έως τις 18.00μμ και η 24η Μαΐου ημέρα Παρασκευή από τις 14.00μμ 16.00μμ.

Παρακαλώ όπως ενημερωθούν και οι συνάδελφοι των καταστημάτων – υπηρεσιών που δεν έχουν πρόσβαση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή θα έχουν άδεια εκείνη την ημέρα για να φροντίσουν να προωθήσουν ή να λάβουν το link σε άλλη ηλεκτρονική διεύθυνση.

Η παρουσία και η ψήφος σας λόγω της σημαντικής απόφασης που θα ληφθεί για την τροποποίηση άρθρων του Καταστατικού μας, κρίνεται σημαντική και απαραίτητη, λόγω της αυξημένης απαρτίας που προβλέπεται από τον νόμο και το καταστατικό μας, η οποία ανέρχεται για την τροποποίηση του καταστατικού (άρθρο 33) στο ½ των ενήμερων ταμειακά μελών μας και για την λήψη της έγκρισης, στα ¾ της πλειοψηφίας των παρόντων.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

    Για τον Σ.Ε.ΠΑ.Τ.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.                                     Ο Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ.

 

Γιάννης Ζ. Δραμουντάνης                                Βαγγέλης Η. Δραμουντάνης

Subscribe to Newsletter

Never miss any important news. Subscribe to our newsletter.