ΑΡΧΙΚΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ No 9 LIFE  COACHING  – ΟΜΙΛΗΤΗΣ  π. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ  – ΛΥΒΙΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ No 9 LIFE  COACHING  – ΟΜΙΛΗΤΗΣ  π. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ  – ΛΥΒΙΟΣ

               

Συνάδελφοι σας ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι, με υγεία σε σας και τις οικογένειες σας!

     «Το Life Coaching δεν είναι ψυχοθεραπεία και δεν έχει καμία σχέση μ’ αυτό. Είναι μια επιστημονική βοήθεια στο να παίρνεις αποφάσεις, να βάζεις στόχους ρεαλιστικούς και να τους κάνεις πράξη», κουβέντες του π. Χαράλαμπου Παπαδόπουλου (π. Λίβυος).

Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για το μήκος της ζωής σου, αλλά μπορείς κάτι να κάνεις για το πλάτος και το βάθος της’’Η.Μ.

     Η καθημερινότητα όλων μας, επιφυλάσσει κατά καιρούς, ιδιαίτερα στρεσσογόνες και επιβαρυντικές καταστάσεις, στις οποίες καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε, κάποιες φορές όχι με ιδιαίτερα αποτελεσματικό τρόπο. Όλοι μας έχουμε (κι ας μην το νιώθουμε) την ανάγκη παροχής κάποιας συμβουλής ή της επίδειξης μιας διαφορετικής προοπτικής – προσέγγισης των πραγμάτων. Ο Σύλλογος μας λοιπόν, ανέλαβε την πρωτοβουλία της διοργάνωσης μια σειράς τέτοιου είδους υποστηρικτικών δράσεων αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης, από τις οποίες μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε όλοι μας.

     Σας προσκαλούμε λοιπόν στην πρώτη από αυτές τις εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο                         Aquila Atlantis Hotel , σε ένα ιδιαίτερα ζεστό χώρο (ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΠΟΛΛΩΝ), στις 3 Ιουλίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00, με ομιλητή τον π. Χαράλαμπο Παπαδόπουλο (π. Λίβυος), ευρέως γνωστό, από τις διαδικτυακές και όχι μόνο ομιλίες του και το συγγραφικό του έργο.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα και θα είναι χαρά για όλους μας να βρεθούμε ξανά από κοντά.

      Ο Σύλλογος μας, θα αναλάβει το πλήρες κόστος της διοργάνωσης η οποία προς το παρών θα αφορά τους συναδέλφους του Νομού Ηρακλείου, για γεωγραφικούς λόγους.

    Για την ομαλή και επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης, παρακαλούμε όπως δηλώσετε το συντομότερο δυνατό συμμετοχή (το αργότερο έως την Πέμπτη 29 Ιουνιού), ΜΟΝΟ με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στο sepasyt@otoe.gr  και στο mkteniadakis@pancretabank.gr.

   Για οποιαδήποτε πληροφορία τηλ. 2810332010 (γραφεία ΣΕΠΑΤ και 075120 Κτενιαδάκης Μιλτιάδης).

Subscribe to Newsletter

Never miss any important news. Subscribe to our newsletter.